kolmapäev, 23. aprill 2014

Kodukootud коптильня: suurepärane lisaks дачному puhata

Valmistamine suitsetaja

Nüüd on olemas palju erinevaid mudeleid коптилень, mis on loodud oma kätega, mis võimaldavad valmistada selliseid hõrgutisi oma äärelinna piirkonnas. Me täna tahame pakkuda teile teavet selle kohta, kuidas teha savustamo oma kätega, kõige lihtsamal kujul. Seejuures juhiste kohaselt toodang saad mudel, mis koos grill, võimaldab teil teha puhkus looduses sim'pere ja sõbrad veel rohkem meelde'незапоминающие ja efektne. Kuid tootmise suitsutatud liha "tööstus" ulatuses antud aparaat vaevalt sobib.

Seega, ettepanek teile kodukootud коптильня on üsna lihtne valmistamise. Kõige üldisemalt on selline коптильня, on tehtud oma kätega, on tavaline metallist kast või ämber, "varustatud" kaanega. Muidugi, parem oleks, kui selleks, et teha savustamo oma kätega, valid нержавейку. Aga kui muud varianti mõju, "tootmiseks" ei ole halvem: "tüsistused" saab avalduda ainult siis, peamiselt hooldust ja eluiga.

Seejuures mõõdud omatehtud suitsetaja võite valida ükskõik. Siin kõik sõltub nendest maht suitsutatud liha, mis sa tahad saada "korraga": on selge, et mida rohkem seda'söön suitsutatud m'liha või kala sul on plaanis süüa iga "kone", siis seda suurem maht peab olema algne seade. Lisaks suurendamiseks "kuupäev" toote saab teha disain ei ole ainult üks, vaid kaks, kolm või isegi neli eemaldatav trellises.


Täita püstitatud enne коптильней ülesandeid, mida vaja sees postkasti приварить või kinnitada mõnel muul viisil tõkiskingad. Need teevad külgmised seinad selleks, et andmed tõkiskingad oleks võimalik panna eemaldatav võre. Praktika on näidanud, et приваривать tõkiskingad pea umbes keset kõrgus postkasti. Seejuures on eraldi tuleb hoolitseda õigel valmistamisel on kõige eemaldatav võre: see peab olema sobiva suurusega ja ideaalis ka olema roostevabast terasest.

Ärge unustage, et ka kaas omatehtud savustamo: nagu juba öeldud, see peab olema tihe. Nagu näha, teile esitatud skeemi p'objekt nr 1 on üldine välimus omatehtud suitsetaja, nr 2 - see on kaas-box, nr 3 - димообразователь ja nr 4 - eemaldatav prügikast, kuhu ja laotud tooted, suitsutatud. Kasutamise mugavus suitsetaja, mis on loodud oma kätega, soovitame ka lõpu pool kasti приварить (või täita kinnitus poltidega) metallist käepide, mis oleks lubanud rohkem vabalt liikuda antud seade.

Lisaks ka eksperdid soovitavad приварить allosas kasti tõkiskingad veel ja selleks, et neid panna mängida suutlikkust koguda rasva, mis voolab koos suitsu taevas tooteid. Sel juhul on kvaliteet saadud suitsutatud liha on suurem, sest lõhn сгорающего rasva ei "kombineerida" suitsu puidust.

Taotlus suitsetaja

Rohkearvuline praktika on näidanud, et kui димообразователя kui suitsetamine on kõige parem kasutada lepp. Aga hea tulemus on saavutatud ja kasutamisel puidu -, õuna -, kirsi-ja pirnipuud. Seejuures tankimiseks omatehtud suitsetaja suurepäraselt sobivad nagu saepuru, nii распиленные või hakitud piisavalt väikesteks osadeks puutükid.

Täidis aparaati on järgmine: põhja-box tuleb sõlmida димообразователь ja võre - toode suitsetamisega. Pärast seda savustamo loodud oma kätega, tihedalt sulgeda ja panna tugev kütmine. Kusjuures tööpõhimõte peab järgima selline: põhja-box peab soojeneda kuni määral, et on sees suitsetaja puit on muutunud обугливаться ja luua vajalik suitsutatud suitsu.

Tihedus on sama sulgemine kasti on vaja selleks, et kogu suits oli "asi", mitte tuul. Ega kasti kui võimalik tuleriidal, керосинки või mis tahes pliit - gaasi-või elektripliit. Nagu näete, on kõik tegelikult on, ei ole väga keeruline. Siiski kohaldatakse sellise agregaadi suvilas on võimalik täiendada oma puhkust kauni копчеными hõrgutisi, изготовленными oma kätega.


Allikas: www. strоy. ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar