esmaspäev, 28. juuli 2014

Vajalik ja piisav

Asukoha, planeeringu ja küllastus köök mööbli ja seadmete sõltub, kuidas leki teie elu korteris või majas. Kuigi on ka erandeid...

Juhtub, et väike, kuid väga hubane köök muutuvad atraktsioon kohapeal perele ja külalistele. Ja juhtub, et suur topitakse kallis tehnika "templid söömine" jõude tühjaks, sest nende omanikud on kombeks sööma, süüa ja süüa restoranides...



Köök, nagu toit, ei ole väärt kultuse - funktsionaalsus ruumid tuleb ühtlustada disain lahendus ja vastavad teie tegelikele vajadustele. Miks on reaalne? Sest kui plaanite köök oleme sageli впадаем äärmustesse, püüdes küllastusgaaside sõna otseses mõttes kõigega, mida pakub tsivilisatsioon, - sisseehitatud aurikud juurde keerukalt painutatud breakfast baar hammas. Osha me räägime järgmine kord, praegu keskendume planeerimine.

Kõige alus - tööpind. Kui seal ei ole piisavalt ruumi, toidu valmistamiseks ja postitamiseks kodumasinaid, selline köök miski ei päästa. Kõigepealt otsustage mõõtmed tööala, p'ühendab pesemine, варочную pind ja koht toidu valmistamiseks. Iga üks kolmest moodulist peab olema vähemalt 60 (ja ideaalis - 90 ja rohkem) cm laiune, mis vastab габаритам standard köögi osa. Suurus autopesu ja pliidid võib kõikuda sõltuvalt nende konfiguratsiooni ja laius koht toidu valmistamiseks alati on peegeldus oma kulinaarsed ambitsioone. Mida rohkem ja sagedamini te valmistada, seda rohkem ruumi on vaja viia all see on heategu. Tööpind on parem keskenduda mitte ühes kohas, vaid lõhkuda mitme tsooni, millest üks peaks tingimata asuma vahel мойкой ja toiduvalmistamise pinna. Ja külmik ja ahi mahutab "шаговой jalutuskäigu" kohast valmistamiseks. Ja ei mingeid kompromisse!



Arvestades üldplaneeringu köök, järgige loogika tulevikus liikumise valdkonnas vastavalt sellele ruumile. Siis peaks olema võimalus teha samm-teist, on lihtne ja pingevaba kontrollida kõiki protsesse cooking (pliit ja ahi), saada tooteid alates külmkappi ja ka panna valmistoidud vabale pinnale. Kui aga selleks, et ja ülejäänud sa pead tulema üks-kaks meetrit ühes või teises suunas (mis on lihtne mõista, начертив plaani oma "kulinaarse marsruudid"), see tähendab, et köök on planeeritud halb.

Ergonoomilistel eriti ebaõnnestunud köök, piklik pikk. Nad on ilus interjöör'karjääri ajakirjades, kuid täiesti sobimatu elu. Kõndida siia-sinna mööda on köögi ees - tüütu ja унылое tegevus. Kuhu on mugavam töötada, praktiliselt ei сходя kohast. Selline võib olla Gi u-kujuline köökides. Kusjuures tegemist ei ole ainult кухняхнішах - kõige parem, kui üks köök rindel asub piki seina aknaga! Tainast rullima või pesta köögiviljad, vaatab aknast, palju mõnusam, kui on vaatega surnud seina. Nurk countertops saab edukalt kasutada ja all suur nurk pesemine, ja all korra suuremõõtmeliste seadmete (mikrolaineahjud, kohvimasinad, juicers), ja isegi all варочную pind. Muide, viimane - amatöör, kuna juurdepääs päralt, kes on kaugel конфорок võib olla raskendatud.



Külmik - üsna vastuoluline teenetemärgi inter'interjööri, sestap on targem kinnistada seda, mööbel valitud stiilis. Koht selleks on vaja valida kõige vähem märgatav, kuid selline, kus nautida külmik oleks mugav. Amp'pea meeles, et milles kapp koos integreeritud külmkapi nurgas köök, pool seina, tuleb jätta tema vahel ja seina vahele vähemalt 10 sentimeetrit varu (vahe saab sulgeda dekoratiivne paneel) - muidu ei ole võimalik avada luuk.

Lisaks Gi u-kujuline köök on mugavad (ja väga stiilne! ) Lineaarne köök koos островомдублером peamine köögi ees. Sellisel juhul on sul võimalik mugavalt mahutada kahe modelliga, pindadele, millest üks paigaldatakse pliit, teisele valamu. Piisavalt lai (90 cm) saar võib olla ja laua hommiku-ja baarilett (siis seda teevad двухуровневым koos нижележащей pinnaga poolt köök). Барную hammas puhtal kujul ma usun kasutu eraldaja ruumi (küsi ringi tuttavate - naudi, kas nad on oma барными esivedrustus... ), kuid selleks, et saarte puhul teen erandi. Sel juhul olemasolu eraldi seistes disain tsoonis köök-söögituba on põhjendatud, et selle funktsionaalsus. Kokk sellises köögis on ka kenam - eriti kui teie külalised on või kodus on laua teisel pool saarel, ja saate vestelda, treenides iga oma asi. On arusaadav, et variant saare köök sobib ainult õnnelikud omanikud palju (60 ruutu) avatud ruumid. Saar seinad, palistatud seinad või sirkel, lihtsalt ei tule välja.



Köök on rohkem traditsioonilise konfiguratsioon võib olla avatud, ja isoleeritud. Eraldi köök saate täielikult alistuma protsessi cooking, лепя pelmeenid või töödeldes m'liha, ilma et risk sattuda vastuollu peene disainiga ruumides. Ореп space annab võimaluse pöörata võttes toidu -, side -, puhke -, ja isegi sugu suvalises järjekorras, ilma ühest ruumist teise. Avatud köök peab alati vaatama puhas ja ilus, ja vaeva, säilitades seda ürgset puhtana, on muidugi rohkem. Kuid selline "läbipaistvus" distsiplineerib teda ja õpetab korrale. Mis puudutab kurikuulsat probleeme lõhnad, siis praegused kardinaid täiesti hakkama maitsed, kaasnevate kulinaaria protsessi. Tõsi, töö on seadmed paratamatult kaasneb müra, nii et paigutada kodukino vahetus läheduses köök - mitte kõige geniaalne idee.

Ma eelistan jagada ruumi suhteliselt köök ja elutuba, söögilaud, mida on mugav ja põhjendatud loogika disain peaaegu iga inter'jer. Sel juhul söögilaud muutub kesklinnas atraktsioon kui laud köögis. Üks tingimus: laud peab olema ilus ja toetab piisav arv custom - minu kogemus näitab, ei ole vähem 6-8. On oluline, et ta ei дублировался задвинуты nurga lauda hommiku.



Isegi kui köök sul on väga avar, selle asemel, et panna kaks tabelit (väike hommiku ja "esimene"), lisage ladustamise (neid ei ole kunagi palju! ) Täiendava köök moodulid, ilus kummutid või buffet. Vabas õhus, kui võimaldab ala köök-söögituba, loobuma ülemise köögi ees! Ta on võimeline eitab kõiki jõupingutusi, et saavutada harmoonia vahel облицованной üllas spooniga või kaetud särava lakiga köögimööbli ja sisustusega lounge. Ülemine ees, kõik need kapid ja riiulil, otse, ikka karjub üle terve hääl: " siin ei ole enam elutuba, siin - köök! Ja kuhu kadusid äravool või kuivatamine riistad? Sest neid ei спрячешь, ütled sa. Järgmises avaldamise ma räägin sulle, kuidas seda saab teha, ei kaota funktsionaalsuse ja oluliselt võites esteetika.

Mihhail Шилов

Foto www. kamdesign. co. uk

Allikas: Ajakiri "Gurmaan'"

Allikas: www. еremont. ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar