Ja kuidas ei tohiks teha viga, valides ahju? Praegu tootjad toodavad erinevaid mudeleid pasunakoori kapid on palju, seadmeid ja tarvikuid превращающих tavalist ahju seade lisavõimalusi. Mõned kaasaegsed ahjud kapid ette umbes 20 eri programmide cooking tooteid. Profiilid kütmise ja toiduvalmistamise protsessi jälgitakse automaatselt. Teil on vaja ainult valida retsept, valmistada mida kasutatakse toodete ja vajutada nuppu. Läbi teatud tükk aega roog on valmis.
Disain kaasaegse kõrgtehnoloogilise ahjus aitab kaunistada kööki, ja iga perenaine on uhke oma ostu.
Täna ahju esitatud kaks võimalust: süvistatavad ja võimalus soolo. Mis puutub valida seadme, siis see on maitse asi ja eelistusi. Keegi eelistab traditsioonilise koostisega pliidid ja ahjud ning kellelegi rohkem meeldib asukoha ahju kõrgemal tasemel.
Pole saladus, et köök koos integreeritud tehnikaga visuaalselt tundub avaram, kuid erinevalt võimalust soolo vähem mobiil. Selleks, et liikuda sisseehitatud ahju ühest kohast teise, mida on vaja teha kõvasti tööd ja liigutada kogu mööbel, kuid see ei muuda olukorda. Võimalus soolo liigub ilma probleemideta.
Tavaliselt tüüpi mudel ei ole mõjutanud funktsioonidest tehnoloogilised omadused ahju. Nii et void vabalt valida variant, mis teile rohkem meeldib.
Enne, kui minna poodi ja valida ahju, pöörama tähelepanu sellele, paigaldus, mille plaadid on ette nähtud oma kodus. Kui on soov osta elektriline ahi, oma maja on ühendatud gaasi torud, ärge muretsege, see probleem ei saa lahendada. Saate rakendada paigaldada gaasipliit koos elektrilise духовкой, kuid peale увеличенных elektriarveid, tõenäoliselt on vaja sillutada spetsiaalne kaabel.
Kui valitud ahi peaks pöörama tähelepanu tehnoloogilised omadused ja funktsioonid on konkreetse mudeli.
Väga oluline omadus, ahi on nii, et puhas õhk sees, kuna see on oluliselt mõjutab kui toiduvalmistamiseks. Selleks, et hõlbustada protsessi puhastada seinad, elektri ja gaasi plaatide tootjad katavad nende erilist мелкодисперсной sileda emailiga, millele rasva praktiliselt ei jääda.
Katalüütiline puhastus, kasutatakse gaasi ja elektri ahjude, on muutumas üha tavalisemaks. Sisemine pind või ainult tagasein, ahi on kaetud emailiga, mis neelab rasvad protsessi cooking. Kasutusiga selline katvus on umbes 6 aastat. Pärast seda aega pea või vahetada eemaldatavad paneelid koos emailiga või pesta ahju traditsioonilisel viisil.
Elektri-ahjude kehtib гидролизная ja пиролизная puhastus. Kui пиролизной puhastada ahi kuumuta, kuni temperatuur on üle 300 ° C, kusjuures kõik toidujäänused põletatakse. Miinused sellise puhastamine on suurenenud elektri tarbimine ja ei ole väga meeldiv lõhn ajal rasva põletamine. Mõned mudelid on varustatud funktsiooniga автопіроліза, et on automaatsel tuvastamisel määral reostuse siseruumi ahjuukse spetsiaalse anduriga.
Гидролизную puhastada saab rakendada pärast valmistamiseks. Selleks valatakse ahjuplaadile või vesi või lahus pesuainet veega, seejärel aktiveeritakse spetsiaalne funktsioon kütte. Ahi пропаривается ja soojendatud разм'якшений rasv voolab üle. Siiski, kui reostus on tugev ja tehtud puhastamiseks ei piisa, on vaja pesta ahju käsitsi.
Et hõlbustada puhastamist ahju, tootjad toodavad erinevaid vahendeid, näiteks жиропоглинальні filtrid, mis on paigaldatud ahju tagaseinas. Filter imab rasva ja lõhna, samuti kaitseb ventilaator ahju määrdumise.
Töö ahju ventilaator mängib olulist rolli. Ta pakub kiiret toiduainete sulatamine. Lisaks, koos erinevate transpordiliikide kütteks annab võimaluse valida optimaalne režiim toiduvalmistamiseks. Teisisõnu, ventilaator aitab tagada ühtlast kuumust ja sisemise ruumi ahju samal ajal toiduvalmistamise mitmel tasandil (ülalt, alt, grill).
Термозонд või termomeeter on veel üks käepärane seade ahjus, mis pakub прожаривание suured tükid m'liha ühtlaselt kogu paksus. Seda tuleb pistma tükk grillitakse m'liha ja määrata soovitud temperatuur ekraanil taimeri. Pärast seda, kui etteantud temperatuur on saavutatud, ahi lülitub automaatselt välja. Термозонд kuulub komplekti plaatide elektrooniline taimer.
Rakendus elektroonika annab ka võimaluse programmeerimise protsessi keetmiseks. Võimalikud variandid programmid kuvatakse ekraanil, samuti näidatakse infot käigus nende täitmist. Installi, mis te kasutate regulaarselt, kui praadimine ja küpsetamine, saab teha amp'yat-seade.
Veel üks oluline omadus valides ahi on selle turvalisus, töö käigus. Praegu kahekordne klaas lukustusest ahju - norm. Rohkem arenenud ja kallid mudelid on varustatud kolmekordse klaasiga. Sellisel juhul, kui temperatuur on ahjus üle 200 ° C välistemperatuur on mitte rohkem kui 40°. Mõned mudelid on paigaldatud kaks reflex klaas, mis kajastavad sisemist soojust.
Hind ahjud sõltub selle funktsionaalsust, nii et kui valida, ahi, mõelge sellele, millised valikud teil on tõesti vaja, ilma saab täiesti hakkama.
Allikas: www. strоy. ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar