Mööbel ja aksessuaarid kodu baari 2008-12-05 11:09:36
Mõiste "baar" tekkis Põhja-Ameerikas aegadel kuulus meile вестернам "Metsik Lääs". Siis laskmine ja lahing pudelid on asendamatu atribuut hea puhkus. Vähemalt täpselt nii oleme harjunud endale ette kujutada elu kauboid sel perioodil hakkas Usa ajaloo. Mitte asjata ei baaridaam отгораживался vastupidav nii vägivaldsete külastajate: mingil määral ta oli talle kaitset. Sellest ajast inter'jer baari, isegi kodu baar, tavaliselt hõlmab rack-laud ja kõrged baar väljaheide ümber.
Tegelikult, ajalugu ja kultuur on alkoholi süü ei ole ainult ajal peol, valitses Euroopas veel palju sajandeid tagasi. Veini ja kangeid jooke hoiti spetsiaalselt varustatud kapid, võti mis ei доверялся kõikidele, kes majas on, nii nagu hea vein maksab kenake summa.
Vene pärandvara kabinettides peremehe mõisad olemas isegi spetsiaalne mööbel - sulgub полушкаф - полукомод, mida nimetatakse "süüdi arvutiklassis". Ja sõnastik-Dahl kirjeldatud "кабачек'", mis kujutas salve, mis kahjustata karahvinid водок ja наливок. Salve see, või kuidas Dahl nimetab teda "kandik", seisis kapis peremees. Kuid oli, on ja tee selle analoog, mis paiknes spetsiaalne kast - kapp. Nii et kultuur ja traditsioonid söömist tugevad joogid on olnud olemas ammu enne seda kui ise termini "baar".
Niisiis, kuidas saab korraldada baar kodus? Esiteks, mööbel baar: laua-rack, toolid, mõnikord buffet, peavad стилистически vastama ruumis, kus baar asub. See võib olla kabinet, elutuba, kaminaruum tuba, üldiselt eeldus sa valida midagi, kus teil on mugav. Kui inter'ep, näiteks kabineti säiliks klassikalises stiilis või stiilis ампир, siis baarilett mööbel peaks olema array õilis, puit, kaunistatud nikerdatud ja kuldamine.
Kuid kui sa armastad high-tech ja kaasaegne inter'camera klaasist ja хромированного metallist, siis oma kodu baari võib tunduda ja just nii, nagu pildil.
Kui ei ole ruumi, seadme baar spetsiaalse mööbliga, siis on võimalik piirata ja seda kaasaskantava variandiga. Ta on väike, kuid mitte vähem mugav, seda enam, et piiritleda see mobiil baar võimalik igas kohas korter: vaip kamina ees laual, elutuba, või laual olevat asja magamistoas.
Ja saab "peita" baar неприметную vaadata ümar hammas, sisemine osa, mis pöörleb, avades siis branch pudelit, see on koht, kus hoitakse klaasi. Selline "veini kabinet", ei võta palju ruumi ja piisavalt universaalne, et mahub enamik inter'еров.
Antiiksed või stiliseeritud all vanasti baar, võib vaadata "volditud" kujul, nagu секретер või büroo lisavarustuse jaoks kirja, ainult riiulid pudelid alt välja selle õige määramine.
Kuid, kui on olemas selline mitmekesisus барных -, siis vähemalt on mitmekesine ja toolid, neid ümbritsevad. Mood on nahkpolster valmistatud karusnahku ei liigu nende poole. Vaata, kuidas stiilne välja näevad need m'toolid обиты must-valge nahka. Ei jää neil on elegantsi ja toolid, mis on kaetud nahaga krokodill. Need mööbli müük meistriteoseid, kindlasti kaunistada endale kallid lugupeetud inter'camera.
Ja siin on algne variant sepistatud барного laua, mille vorm on oma paindub meenutab keerukalt курчавую viinapuu. Nii nagu varred, viinamarjad, disain tabel on õhuke ja õrn, ja kirgas vein pudelites, mis on sarnased viinamari küpsed marjad, täiendab see sarnasus.
Kuid üksi harmooniliselt valitud mööbliga korraldamine baari ei lõpe. Mitte vähem tähtis ja tema teised koostisosad: joogid, nõud ja muud vajalikud esemed.
Varu jookide peab vastama oma maitse või kui sa ootad külalisi eelnevalt kirjutatud menüü.
Oluline küsimus on ladustamine joogid. Seejuures tuleb meeles pidada'pidage meeles, et vananemine on konjak ja viski lõpeb klaasile, aga vein pudelis on jätkuvalt "elada", nii et hoidke seda tuleb teatud reeglite kohaselt.
Kõik lauaveinid tuleb hoida pudeleid horisontaalselt, et säilitada õhukindlalt, kork ei kuivaks ja ei крошились. Pudelis plastikust korgiga saab ladustada püsti, nagu ka kangeid jooke ликерами. Optimaalselt säilitada veini temperatuuril 10 kuni 18 ° C, pimedas, valguse eest kaitstud kohas. Arvatakse, et kui temperatuur on üle 22 ° C, vein võib rikneda. Seega on olemas spetsiaalsed vein külmikud. Ja liköörid, vastupidi, ei ole hoitakse külmas, sest nad saavad помутнеть.
Traditsiooniline atribuut baar peetakse karahvin. Esmalt "intermediate" veresooned veini kasutati veel Kreeka, sest seal ei наливали vein kaussi otse амфор. Ja karahvinid kaasaegse tüüp'ilmus Euroopas keskajal. Sellest ajast nõustaja-glassblowers eri riigist võistlevad luua графинов omanäolist kujundeid ja värve. Ja täna графинов on palju, näiteks on voolujooneline kuju õhukesest klaasist karahvinid punast veini, raske kükitama, nelinurkne või põletamine - tugevate jook.
Baari peab muidugi olema ja klaasid. Vorm pokaali veini määrab ala kontakti tema hapnikuga, sellest oleneb veini maitse. Punased veinid tuleks kasutada piisavalt suured prillid, millel süüdistada suur kokkupuutel õhuga. Valged veinid ei paranda oma kvaliteedi kontakt hapnikuga, nii kitsad prillid, mis sobivad neile kõige paremini. Aga viski on vaja läbipaistvad klaasid on silindriline paksu põhjaga.
Veel üks teema, mis on vajalik baari - korgitser. Esimene ajaloos patent korgitser on välja antud 1795. a. Sadu ja sadu leiutajate siis совершенствовали see aparaat, nüüd on teil võimalus valida "рычажной" võimalus või klassikaline "вращательный".
Baaris võib vaja minna: shaker valmistada kokteile, sifoon, et gaseeritud vett, lusikas, millel on pikk käepide, segamine ja esitamise kokteile puuviljadega, tangide ja jääkuubikualus.
Sul on see kõik? Siis soovime teile saada rõõm "külastada" oma kodu baari.
Evseeviča M. M.
Allikas: http://stroymart. com. ua
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar