esmaspäev, 3. november 2014

Venemaa šikk

Maja ресторатора Stepan Hoida oma Николиной Häda - see on julge segu stiilide ja kultuuride. Üldine suundumus ei pääse pool ja köök-söögituba - keskne koht on kodus. Ja kogu selle эклектике Степану suutnud säilitada vaim vana vene mõisa ja traditsioone oma pere

Mööbel köögis Hoida tehtud stiilis n'viiekümnendate: ümarad vormid, неброские toonid, matt mart. Mööda ühte seina - töö osa pliidi ja мойкой; külgedel - mõned kapid palju oleks ebaeetiline ja полочек, on selgelt funktsionaalne. Keskel - разделочный laud kirss koos spetsiaalse plastikust kattega, mis ei jää jälgi nuga. Ühesõnaga - töötemperatuur köök.



- See mööbel on itaalia firma "Šikk" me ostsime neiud,'viis aastat tagasi, " räägib naine Stepan Alla - ja see osutus väga praktiliseks. Jah ja tundub, et siiani aktuaalne. Mulle väga meeldib pliit - suur-intrusive täiturseadme pesu roostevabast terasest köögi-ja köögitarbed: ja kokk mugav ja pinda on lihtne hooldada. Silindriline tõmbekapp üle kruttima ainult tundub vähe, aga tegelikult see on võimas. Kõrged toolid töötleva laua - samast kollektsioonist. Kahjuks oleme tellinud ainult kaks - seitse'i oli väike ja nüüd on kolm meie lapsed oleks'ются õiguse eest neile istuda.

- Köök оформлял disainer?

Alli: Ei, me lihtsalt valinud oma lemmik mudel, ja Stepan ise скомпоновал riiulid ja kastid nii, nagu ta tahtis. Ma täiesti usaldan teda art director чутью. Ta on juba aastaid tegelenud inter'єрами, korjab mööbel ja erinevad pisiasjad, et kodus ja restoranides.



Stepan: Kui me ostsime selle mööbli, kodu tundus teisiti. Ta oli rohkem "maaelu" - ehitatud, talad, trimmida вагонкой. Pärast remonti puud'puidust talad peitis selle kasti lagi on sulgenud puud'puitpaneelidega, hallikas-roheline sugu vahetanud tamme lauaga, seinad värvitakse toon veergu sisselogimisel. Aga köök ja nüüd tundub loomulik. Ta algselt oli plaanis ühtsuses koos söögitoaga, ja see on üldine ruumi jäänud. Lauas ei kavatse külalised, et on midagi väärt pliit, midagi serveeritakse töötlevas laual... Köök on saadud elada. Selle lõhnu mind ei segadusse - vastupidi, on huvitatud. Sest ava paremalt varem oli tagauks, ja nüüd on meil see eeldus on lisatud pindala köök. Panid seal külmik, seejärel teine samasugune ja veel üks klaasustega, et ma kasutan nagu veini kapp. Ta on nii mugav, et igaüks tahab panna sinna ja muid tooteid. Enne oma õppima tuli koristada koogid.

- Ja milline vein on selles kapis on kõige väärtuslikum?

- "Марморето" 2001. Suur itaalia veini maja palus mul teha talle etiketti - kujul koopia stendid minu vanaisa Alexander Вертинского, mis oli trükitud kümnendikku aastatel eelmisel sajandil. Seetõttu on mulle nii kallis see on täiesti tavaline тосканское vein... Hammas vastupidi külmikud ma projekteeris ise: tahtsin, et ta oli ühes stiilis - mas - prantsuse комодом. Kõik arvavad - see on üks kõrvaklapid. Varem on siin alati seisid pingid ja toolid - neid me pange toodud riigist tooted. Ja mulle tundus loogiline teha hammas выдвижными sahtlit väikestest asjadest ja laia pinnaga, mida saab mitte ainult panna, kuid kasutada teenistuses või isegi toiduvalmistamiseks. Ja ülaosas стеллажа me hoiame крупногабаритную nõud - nõud, potid, tõrred moos.



- Stepan, ise valmistada?

- Meie seitse' * * * mehed on harva sellega tegelevad. Paavst (näitleja ja lavastaja Nikita Михалков. - M. H. ) saab midagi valmistada ainult jahi; ma olen ka spec ainult kebabide. Köögis on meil полновластная perenaine - ema (näitleja Anastassia Вертинская. - M. H. ). Valmistab see on kohutav. Õppis minu vanaema on isa, Natalia Петровны Кончаловский, ja mul on oma ema - Lydia Владимировны Вертинською-Ціргвава. Need kaks naist suurepäraselt teadsid prantsuse, грузинскую ja vene kööki. Ema, näiteks teeb lihavõtted välja hapukoort vana retsepti - m'rasva, kuid ei ole raske kõhuga. See on igal nädalavahetusel pliit valmistab сациви, m'selge pirukad, запеченную mis sarnaneb lamba jalg, vasikaliha... Üks mu sõber on alati tulevad meile põhja-kala tüüpi муксуна või нельмы. Nad on koos emaga kaua совещаются, ja siis ema paneb kala ahju või veel kuidas колдует kohal, kuid igal juhul tuleb välja, väga maitsev.

- Mõne pere retsepti ei jaga?

- Ei, sest ei tea. Sa parem küsi ema! Tõsi, tal on olemas selline funktsioon... Ta hea meelega ütleb, mida ja kuidas tehakse, kuid unustab mainida üks väike detail - ja roog saadakse nii, nagu temal. Ema ütleb, et eksib kogemata. Aga ma arvan, et ta lihtsalt ei taha avaldada oma saladused. Muide, mul on üks koka-prantslane "Vanill", замешивая kastmed, on alati отворачивался alates kokad, et nad ei saaks teada kõik üksikasjad valmistamiseks.



- Kui teil on praegu restoranid?

Neli: "Vanill", "Вертинский", "Снобс" ja "Tuul" Рублевке. "Снобс" nüüd ümber - seal on restoran "Кежуэл". Loodan, et külastajad on huvitatud ja järgmine projekt - söögituba india restoran "Agni".

- Ja mida huvitavat toimub oma köök?

Stepan: Tavaline elu, nagu meil kõigil. Sageli tulevad külalised. Kõik läheb tohutu vene lükand laua XIX sajandi tema ema leidis keegi vana riigis, Кратово. Selline laud on alati olnud maamajas vanaema ja isa. Toolid tavaline ресторанные, nagu "Vanilla". Kaaned on neid võimalik muuta. Mõlemal pool lauda - kaks kaasaegse polüneesia või indoneesia buffet teak, seal hoitakse nõud. Roog vanaaegne, mul sõber-антиквар kinkis, ja taldrikud - kaasaegne hiina, all vanasti. Kuid peamine ese selles tsoonis - oranž tooni koos vasest detailidega. (See on meie peres on alati olnud sümbol ühtekuuluvustunne. ) Selle ostsid антикварном salongis, ja ta oli ka üsna vana. Me пошили uus тканевую alus, broneeritud koopia vanaaegses erisoodustuse ja asendanud valge плафоны, mis meenutavad umbes metroo, kollane - toodi Prantsusmaalt. Ja suvel pidu kantakse aed. Selleks on meil spetsiaalne tsoon varikatuse all, kaminaga ja grill. Seal ma alati teen grillil või küpseta grillitud kala, m'liha ja köögiviljad.



Alli: Kuigi me ise viimasel ajal eelistan süüa restoranides.

- Vene kõige paremini "ветерке", - autoriteetselt soovitab kuueaastane Bob.

Mis sulle seal meeldib?

Suur puu, rulli, "bird ' s piim" ja шашлычок!



Maria Nekrassov

Allikas: Ajakiri "Gurmaan'"

Allikas: www. еremont. ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar