Esimene ja kõige olulisem asi: pead KÕIGEPEALT vali põimitud tehnikat, SIIS juba tellida kööki! Mööbli müük firma mõnikord manustatakse inimesi eksitada, öeldes, et "kõik plaadid ühesugused". Nad ütlevad, et "võtke meil köögimööbel ja tehnika sinna" mahub "iga! ". Tegelikult ei ole see päris nii, ja võib juhtuda, et näiteks pliidiplaadid on ostnud 70 cm ja all kapuuts on jäänud ainult 60!
Valmis kõrvaklapid dikteerib mitmeid hetki - suurus, asukoht, stiili...
Nii et esimene asi, mida peab tegema igaüks, kes kavatseb korraldada oma köök, on sisseoste ja kujundada oma arusaam turul sisseehitatud tehnika. Seejärel on vaja otsustada, mida on vaja just oma köök ja soovitavalt kohe osta kõik valitud asju! Sest kui teevad mööbel "all suurus", möödub mõni aeg ja soovitud mudel võib lihtsalt olla müügil. Jälle pea, et midagi muuta... Aga lihtsam tellida köök, lähtudes ostetud tehnikat, kui valmis peakomplektiga, "lõigatud kirvega" koht on all ahju!
Valik tehnikat, et köök on kõige parem alustada "põhja", st. ahju. See on üks kõige keerulisemaid ja funktsionaalseid osi, millel on hulgaliselt erinevaid võimalusi: automaatselt kippuvad retseptid, isepuhastuv, jahutus-ja ventilatsioonisüsteemide, informatiivne ekraan... Ja, muidugi, on olemas erinevad mittestandardsed mudelid, nagu ahju koos pull-käru.
Tuul kapid ostavad enamasti on elektriline. Nad функциональней ja odavam. Tavaliselt ostjaid (ja eriti покупательницы) püsivalt nõuda ainult gaasi - "kuumuti", nii et on kujunenud stereotüüp, et gaz - see on peaaegu tasuta. Aga kui lugema ja aru saada, kasutamine электродуховки maksab ei ole palju kallim on gaasi, kuna see energia "'sööb" ära enam tavalise triikraua.
Lähtudes valitud ahi, oleks lihtsam otsustada toiduvalmistamise paneeli (gaasi või elektri). Nad tulevad alates 60 kuni 90 cm lai, on süsteemi газоконтроля, automaat поджига, triple (suits'i põletid, raud või metallist restid, samuti стеклокерамической pinnaga. Asukoht конфорок võib olla ruudukujuline, ромбовидным, трапециевидным jne.
Варочную paneel parem kohe võtta suurus on laiem. On olnud juhtumeid, kui inimesed, kes on ostnud paneel 60 cm, peagi tulid teiselt poolt 70, või kõik 90 cm.
Tõmbekapp, esmapilgul kõige lihtsam asi kogu sortimendi lauanõude. Kuid see pole päris nii. Peamine kvaliteet kardinaid - võimsus. Just sellest sõltub puhas õhk teie köögis. Ja kui sa ostsid kallist mööblit, kuid nõrk äravool, siis on oht, et kogu tolmu, mustuse ja tahma vajuvad oma stiilne köök. Seetõttu on nõutav (täpsemalt, selle võimsus) kokkuhoid ei ole seda väärt.
Oluline on ka tema suurus. See on tavaliselt 50, 60, 70, 90, 120 ja 150 cm. Seejuures tuleb arvestada, et suurus "köögi õhu gaasipesuseadme" peaks olema veidi laiem toiduvalmistamise paneeli.
Disain joonisel on sirged, dome-kujuline, kamina, trapetsikujulise.
Ei soovita panna üle õhuvooluga gofreeritud toru "foolium". Müra on väärt, on selline, et rääkida köögis ja sa ei ole tõenäoliselt võimalik. Palju parem paigaldada sile plastikust воздухоотвод.
Moodne detail selle hooaja галогеновая või värviline valgustus on nõutav.
Valides nõudepesumasin, kõigepealt tuleb teha kindlaks selle suuruse. See sõltub ala köök ja inimeste arv teie peres. Vaevalt tasub võtta "ресторанную" masin seitse'u kolm inimest.
Integreeritavad nõudepesumasinad võivad olla peidetud või avatud control panel. Lisaks kõikvõimalike programmide valamuga nad omavad erinevaid meeldivaid "kiipe". Näiteks funktsiooni "Kiir põrandal": kohalolekut mille põrandal - signaali ei ole lõpetatud protsessi, samas puudub - näitab, pesu on lõppenud.
Kuid peamine võlu nõudepesumasin ei ole selles, et ta peseb sinu eest, vaid selles, KUIDAS ta seda teeb. Isegi vana kauss, mis tundus olevat pöördumatult kaotanud oma esialgse läike, pärast ühe-kahe tsükli pesemist jälle särab nagu uus.
Kui köögis on ahi ja pliit, sisseehitatud микроволновку, tavaliselt, kasutavad ka ainult tema otstarvet - soojendada tooteid. Nii nii küpsetamine духовкой võidab ükski MIKROLAINE ahju!
Jana Карцева
Allikas: www. еremont. ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar