Ehitus ja rekonstrueerimine.
Ideaalne kliima. Et laekuva veinide 2006-11-09 14:45:13
Hea vein on sündinud viinamäel. Just viinamäe veini зобов'вязаная oma omadused, maagiline ja salapärane. Aga, et on avanenud tõeline maitse vein, on vaja luua õiged tingimused selle hoidmiseks. See on sama oluline kui valida soovitud mulda kasvab viinapuu... Valides коллекционное veini, tõeline tema fännid tugineda üksnes oma kogemusi ja maitse. Mis puutub selle ladustamise, siis peavad järgima ühtseid nõudeid. Muidu vein ei paljastama. Lisaks luua õiged tingimused säilitamine, armastavad veini, on sama oluline võtma kätte klaasi veini sama temperatuuri, mis on optimaalne antud liiki. Ideaalne panipaik - kelder. Puud'puust jooke või pudelid tavaliselt paigutatakse lattu väga külm, pime, vaikne osa oma kelder, sest vein kardab valgust ja soojust. Kerge see kaotab oma maitse. Soojas aurustub kuulub selle koosseisu alkohol. Ja veel, hea kelder peab olema stabiilne alus, mis välistab isegi vähimatki vibratsiooni. Müra проезжающей masin või töötava mootori võib raputada ' s ülipeen sade läheb põhja. Kuid mis kõige tähtsam - hoida jooke, kui teatud õhuniiskuse. Kui on liiga kuiv, kallis vein aurustub enne, kui neil on võimalik nautida. Asjatundjad väidavad, et juhul, kui täidetud on tingimused ladustamiseks veini pudeliga paraneb iseenesest. Nii et kõik nüansid, mis on omased spetsiaalselt varustatud keldrites, reprodutseerida kliima veini kapid pikaajaliseks ladustamiseks ja temperatuuri veini kapid, kus veini aeglaselt ja ühtlaselt jõuab ideaalne temperatuur teenistuses, kus ta on täielikult näidata oma maitse ja lõhn. Seejuures on tootjad sarnaste aparaatide (LIEBHERR, GAGGENAU, THOMSON, IP jm). hoolitseda disain, esitades jahutusseadmed ei ole lihtsalt atraktiivne ja harmoonilist, kuid sageli oivalist vormi. Neile, kes käivad ajaga kaasas, pakutakse veini jahutite, tehtud roostevabast terasest. Põhimälu nõuded veini - see on optimaalne õhuniiskus, pidev temperatuur ja vastavad tingimused, mis on ennekõike vaikne ladustamise, mis välistab igasuguse vibratsiooni ja uv kaitse. Väärtus optimaalse õhuniiskuse, mille kork ei рассыхается, jäädes elastne ja vein hingab, on alates 65% kuni 75%. On külmhoone, mis on ette nähtud ladustamiseks laekuva maitsega, värske õhk sees aparaadi kaudu kergesti asendatav aktiivfilter, kusjuures tänu ringlev süsteem jahutus õhu kvaliteet jääb alati kõrgeks - see on äärmiselt oluline tingimus protsessi kiirus ja säilitada veini. Lisaks soodsa kliima säilitamine vein ja pakuvad spetsiaalselt kompressorid. Temperatuuri säilitamine pidev tasandil on väga positiivne mõju протекании protsessi säriaja veini. Soovitatav temperatuur veini ladustamise - +100 kuni +140. Kasutades termostaadi, mis asub väljaspool kapi, saab hoida temperatuuri sees külmhoone veini vahemikus +50 ja +180 ja seadmed kestab, mis on mõeldud pikaajaliseks ladustamiseks veini seeria Grand Cru on rakendatud uusim elektrooniline seade juhtimine - millisel tasemel on vahemikus +50c kuni + 220С. Olemasolu erilist kontrolli seadme aparaadis tagab konstantse temperatuuri isegi vähese välise temperatuuri. Connoisseurs head veini teavad, et kimp veini (maitse ja lõhn) avaldub täielikult ainult siis, kui on sobiv temperatuur. Sageli punast veini serveeritakse liiga soe ja valge - liiga külm. Liiga jahutatud veini aroom ei saa täielikult avaneda. Soojas süü on tunda ainult maitse alkoholi. Nii et enne kui serveeri, vein tuleb tuua optimaalne temperatuur. See on tugev argument omandamise мультитемпературные kapid jahutus veini. See vein on toonud soovitud temperatuuri aeglaselt ja ühtlaselt. Iseloomulik мультитемпературные kapid on olemas kuus temperatuuri tsooni, nii et nii erinevad veini - punane, valge ja isegi šampanja - võimalik samaaegselt salvestada kui optimaalne, et iga neist on temperatuur. Kuus tsoonide nautida piiramatuid võimalusi reguleerida optimaalse õhu kvaliteet - kõik need tingimused tagavad serveeritakse lauale süüdistada oma optimaalse temperatuuri. Huvitav nüanss: spetsialistid teeninud veini temperatuuril 1-20С vähem, kui tavaliselt. Sest veini klaasist pudelid согревается väga kiiresti. Sageli kiiremini, kui vaja. Veini pudelid tuleb hoida ainult horisontaalasendis. On oluline, et kork on pidevalt омывалась vedelikuga. Ainult siis võib olla kindel, et vein ei ole ära kuivanud, sest aastatel ladustamiseks. Vastupidi, püstitatud vertikaalselt villitud kork рассыхается ja pudeneb, nii et kiiremas korras vahel korgi ja kaelaga pudelit vahe pudel hakkab tungima õhk. Liigne tungib õhk viib selleni, et vein on aurustunud, selle kogus pudelis väheneb, nimelt vein on kiiresti riknev. Tänu reguleeritava kõrgusega полкам tagatakse sellised tingimused pudelialus, mille puhul on praktiliselt olematu vibratsioon, ja vein on täielikult rahule. Soovi korral ostmisel kaamerad saate valida metallist ja puud'puidust riiulid. Lisaks, riiul pudelite on võimalik paigaldada külmkapp all mis tahes kallutada. Jahutus veini kapid konstrueeritud suur hulk pudeleid. Käesolevad veinikeldrid! Sõidukite seeria Vinothek on laius 60 kuni 75 cm, eriti majanduslikud aparaadid Grand Cru on laius 66 cm. Mudelite piisavalt lai ja annab võimaluse valida soovitud, nagu eraldi seisab, nii põimitud all tööpind. Suured külmikud on mõeldud ladustamiseks kuni 267 pudelit "Bordeaux". Veini jahutite seeria Grand Cru on huvitatud oma mitmekülgsus ja väga ökonoomne. Kõige ökonoomsem variant tänu erandlik изоляционным omadused ja millel on e-kontroll on mudel, laius 66 cm. Omanik on peen maitse peatab oma valik just seda. Siseruumi veini kapis LIEBHERR lööb oma funktsionaalsed omadused ja peen disain. Tagakaas on декорирована viinamarja kobaratena - korralik taust, et püsib temas veini. Tänu juuresolekul sisemine tahavaatepeegel, saate mõelda oma kogumise, kui on õiges valguses. Ja reguleeritava kõrgusega riiulid on valmistatud pehmest puidust pakkuda usaldusväärset veinikülmik ilma igasuguse vibratsiooni. Täiendava lisaseadme mudelid Grand Cru, laius 66 cm tarnitakse vertikaal profiil, kus saab näidata veini või panna avatud pudel. Tänu "jätkusuutlik ülestõstetav полкам, et tulevad ka täpsemalt, peened veinid võib ka kaaluda, ja kergesti ligipääsetavad. Jahutus kapid GAGGENAU (mudel IK 350 ja IK 360) veini, juustu ja sigarit, mis on varustatud суперсовременной süsteemi kliima-kontroll, mida iseloomustab kõrgtehnoloogia elektrooniline juhtimine: elektrooniline temperatuuri reguleerimine, elektrooniline niiskuse kontroll, digitaalne ekraan, valgus-ja akustiline häire. Mõlemad mudelid võivad olla esitatud kujul nagu varjatud, nii soolo-tehnikat, вписываясь standard sügavus köögimööbli - 60 cm, ja võib olla varustatud paneelide ajakohane disain "roostevaba teras". Hispaania kunstnik Salvador dali lugupidamisega öelnud: "See, kes teab tolk kunsti nautimiseks, sobib veini, ja tema saladused". Uusim saavutada täiustatud tehnoloogia - parim laekuva wing - aitavad neid saladusi ammendavalt avalduda hetkel nautimiseks maitse. ALLIKAS: Köök ja vannituba
Allikas: http://stroymart. com. ua
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar