Loo veini - see on peen kunst ja hämmastav. Sünnipäeva head veini - protsess on aeganõudev ja keeruline, wops'seotud ilmatu raske, alates viinapuude vanus kus võib olla ainult kümneid aastaid... Кощунственно hoida jooki, millesse on investeeritud nii palju füüsilist ja isegi psüühilist jõudu, lihtsalt külmkapis kõrval tooteid. Veinikülmik, kuidas ja selle kasutamine eeldab teatud kultuuri, esteetika, see on sama palju kunst kui selle tootmine. Luua ja säilitada hämmastav kogumise täna saab mitte ainult keldrites vintage lukud, vaid ka tänapäeva kodu-ja isegi korteri. Säilitada hea vein - sama tõsine asi, nagu sisaldada tõukoera koera või koguda kunstiteoseid. Kuid kaasaegne tehnoloogia võimaldab luua õilsa joogi korralikud tingimused ilma liigsete jõupingutusteta poolt tema kodumeeskond.
Eksperdid märgivad, et suur hulk häid veine saabub Venemaale, eriti just Moskvasse, liiga vara. Paljud neist ei ole kasutamiseks valmis ja vajavad küpsemiseks vastavatel tingimustel.
Enamikul juhtudel on inimesed tugevalt alahinnatud oluline on õige veini ladustamise. Sageli suurepärast veini osutuvad rikutud ainult sellepärast, et hoiti ebasobivate tingimuste, mõnikord lihtsalt toatemperatuuril. Väga solvav on, kui on mingi haruldane замковое veini hetke äkki "uskumatud" märke vanadus -, oksüdatsiooni ja teiste ebameeldivate привкусами... Kui inimene tõesti meeldib vein, punane, valge, roosa või šampanja, mõistab ta tolk, siis hoidke teda-ta on õige. Vein nõuab hoolikat ja tähelepanelikku suhtumist ja aitäh selle eest oma ilus ja õilis, композицией maitse ja aroom.
Kuid ka tavalises külmkapis ei tohi hoida veini. Liiga kuiv õhk, неравномерные näidik, plastikust seinad, liigne vibratsioon. Seda enam, kui kõrval veini hoida külmkapis teisi toiduaineid, siis see avatakse mitu korda päevas. See loob ja täiendavaid vibratsiooni ja pidev sisse valguse, rääkimata запахах, kes neelab vein. Külmik on hinnatud toodete ladustamine. Veini rack - ainult veini! Kindlasti, kui osta üks pudel ja see tuleb jahutada enne, kui juua, siis selleks sobib ka tavaline külmik, vaid jahe vein on oluline, et teatud temperatuuril, et tunne kõiki nüansse maitse ja lõhn, et kimp veini väljendada võimalikult elavalt. Nii et isegi esitamine (kätteantud) vein nõuab teatud kultuuri.
Veini connoisseurs teavad, et paremat kohta ladustamise seda jooki, kui kelder, inimkond ei ole veel придумало. Kuid mitte alati on võimalus korraldada selline hoidla. Siiski on olemas mitmeid väärikaid компромиссных lahendusi. Eelkõige saab osta kvaliteetset veini kapp või varustada винную tuba. Kasuks kaasaegne tehnoloogia võimaldab taastada ideaalsed tingimused käesoleva veini kelder.
Külmik kapp veini |
---|
Liebherr WKes 4177 GrandCru ![]() |
Hind: 68 400. 00 rbl / tk |
Keldris on tark koguja on ka kõik veinid on salvestatud ühesugustel tingimustel. Jagada veini sees ruumid saab kas see, et piirkonniti, stiile, aasta-aastalt saagi (миллезима)...
Veini rack - аристократическая iseseisvuse

Täna on moes olla kodus veini kapp. Tooted on tehtud nii nimetatakse üha sagedamini võib kohata võrgustik kauplustes kõrval teine kodutehnika. Kuid enamikul juhtudel on see "муляжи", mis on kuni veini kapid ei ole mingit seost. Tavaliselt mootor selliseid tooteid, kui käivitamisel / peatus vibreerib tugevam, niiskus need kapid ebapiisav, automaatika hägune reguleerib mikrokliimat sees, kapp, puudub ventilatsioon ja muud otsesed ja varjatud puudused. Nii et tasub mõelda, enne kui osta sellist toodet.
Valides oma esimese veini rack, pöörake tähelepanu tema hind. On väga hea hinna ja kvaliteedi umbes 100 tuhat rubla kapp salvestada 120 pudelit. Ta ei ole läikima disaini ja viimistlusega, kuid seal on tavaliselt väga täpselt ja professionaalselt kohandatud mikrokliima. Tõsi, hind - see ei ole kaugeltki ainus määrav. Väga oluline on kvaliteet teostus ja materjalid. Siseseinad kapis peavad olema valmistatud gofreeritud alumiiniumist või roostevabast terasest. See on üks olulisemaid kriteeriume, ja riigihangete väärtus sellist toodet ei saa olla madal ja seega ka tema kvaliteet tõotab tulla kõrge. Kui sees kapis plastikust seinad, siis sageli püsib stabiilne iseloomulik lõhn низкосортной plasti, mis kuulub kategooriasse невиветріваемих. Aga vein on teada, lihtsalt neelab kõik lõhnad. Muide, põhjus, miks ei tohiks salvestada oma vein tavalises külmkapis koos toodete... Plastikust, nagu iga teine võõras maitse, on lootusetult korrumpeerunud õilis jook. Lisaks kapid plastikust seinaga probleeme ühtlane jaotus niiskuse ja temperatuuri.
Tõeline veini-kapp tuleb osta ainult spetsialiseeritud kauplustes või kui turustaja'turustajad - seal, kus on võimalik saada igakülgset nõu, nõu, tutvuda kirjandust, sirvida katalooge, et näha oma silmaga tooted, mis on esitatud näitusesaal.
Määramine veini kapid
Materjalid teemal |
---|
Veinikelder |
On võimalik osta ja многозонный kapp. See on tavaliselt kahe-või трехкамерное toode, mis erineb мультитемпературные seda, et zone seda jagada термостойкими sirkel. Seega on võimalik paigaldada enda temperatuuri igas tsoonis. Kasutada sellised kapid saab ja säilitamiseks ning serveerimiseks korraga.
Aga see on ikkagi kompromiss. Luua tingimused, ligikaudne ideaalne
ladustamine ja küps vein, mis on loodud монотемпературных kapp. Neid toetatakse püsiva tingimused temperatuuri ja влажностным näitajaid.
Varustus

Ukse ja seina kapid ka mängida olulist rolli säilitada mikrokliima. Seinad on mitmekihilised (paksus on üle 5 cm) ja loovad mingi sarnasus on термоса. Kapp koos seinte paksus on alla 5 cm vähe sobib ladustamiseks.
Luuk kvaliteetse kapid sulguvad tihedalt ja ilma pingutuseta, nad on sageli varustatud доводчиком, mida pakub m'kvaliteet sulgemise. Ust saab глухими või тонированного klaas.
Valides kapp, pead hoolikalt vaatama riiulid. Kui nad on paigal, siis peavad olema kindlalt kinnitatud ja on ложементы pudelite jaoks. Nende käepidemed on valmistatud massiiv puidust või kvaliteetsest plastikust, sageli kummi tihendid. Kui riiulid on esitatud, siis peab see toimuma m'kergelt ja lihtsalt. Sageli esitatakse riiulid ka lisavad доводчиком.
Coolers suvalise mahuga varustatud kvaliteetne kallis компрессорами koos широкополосными демпферами. See disain minimeerib müra ja vibratsiooni, soovimatu veini. Kui kapp on lärmakas, tähendab, ta on või on vigane, või oleks koristatud.
Viimaste seas arendustegevuse jahutus kapid kasutatakse süsteemi полупроводниковым mooduli Пельтье - termoelektriliste süsteem, mis töötab arvelt jahutus спаев pooljuhtide moodulite kui протекании nende kaudu elektrivoolu. Kapid on varustatud nende moodulite, on madala energiatarbega ja suur ressurss võrreldes traditsiooniliste külmkapid. Peamine eelis kapid, tehakse nende põhjal, on see, et disain on praktiliselt puuduvad liikuvad osad. Ühtne liikuv sõlm on väike jahutusventilaator kaanel kuumutit. Disain ja heli ebamugavustunne see on sarnane sellele, mis jahutab protsessor comp'arvuti (mitte segi ajada ventilaator, eeljahuti toiteplokk! ). Kvaliteetselt traditsiooniline компрессорные külmikud ja külmikud põhineb elementide Пельтье erinevad sama palju kui CD-ja MP3-mängijad.
Veel üks uudistoode - süsteem on m'kelle ja majanduse jahutamiseks, mille tagasein kapis ei ole jahutada temperatuurini, mis on peaaegu null, nagu компрессорном kapp.
Euroopa mudelitel veini kapid kohaldatakse kuidas süsteem kompressori tüüp, sarnased neile, mis on varustatud kodumasinate, külmikute, nii ja süsteemi Пельтье. Usa ja kanada mudelites jahutus õhk sees kapis kasutatakse kliimaseadmeid, on sarnased nendele, mis on paigaldatud ruumides, kuid vähem võimas ja väga kompaktne.
Disain
Välisviimistlus kapid pakub tohutult võimalusi, et disain fantaasiad, piirates neid ainult типоразмерами tooteid. Kapp võib olla "riietatud" korpus on valmistatud massiiv väärispuud, нержавеющую, легированную teras, võib lihtsalt olla värvitud mis tahes värvi ja tihti esineb kombineeritud materjalid. Võimalik kasutada originaal pistikutega. Tõsi, iga kujunduselement märgatavalt suurendab kulusid kapp.
Koos klaasist дверцами tuleb olla ettevaatlik: nad lasevad läbi otsest päikesevalgust, mis võivad kahjustada süüdistada. Isegi kui klaas on läbipaistmatu, ei tohiks paigaldada kapp vastupidi otsese päikesevalguse eest. Vaatamata efektiivsust klaasi lahendus, spetsialistid usuvad optimaalne ladustamise, seda enam kaua, kapid глухими дверцами.
Utilitaarne või ainuõigus on kliirens kapp, sõltub maitse ja eelarve ostja. Peaasi, et kvaliteet täitmise, automaatika mehhanism, materjalid vastasid kõigile kutsenõudeid järjehoidjate veini aastaid või selle esitamist.
Töötamisel
Vaja peatuda ja funktsioonid toimimise veini kapid. Oluline on jälgida, sest stabiilsus pinge võrgus, sest kapid on varustatud tundliku elektroonika, mis toetab sisemine mikrokliima, влажностный ja temperatuuri profiilid. Tuleb mõista, et lülitada aku või hobuste pinge täis sakilised temperatuuri kõikumisi, kuid see võib tappa vein. Muide, kui paksem seina kapp, seda kauem ta hoiab etteantud temperatuuri, kui puudub toide.
Mis puutub säilitada niiskust, siin on olemas mitut tüüpi süsteemid. Kõige levinum, kui niiskus õhust kondenseerub seintele kapp.
On olemas ka tehnoloogia лавового kivi, mis neelab või annab ära vett vastavalt vajadusele. Kvaliteetne vein kapp on varustatud sensoritega, mis juhivad niiskuse. See parameeter on määratud kasutaja ja hooldatud automaatselt etteantud tasemel. On компрессорном täitmisel mitmeid progressiivne mudelid täidavad koos niisutava ванночкой, kaugseire sensorite temperatuuri ja niiskust.
Kuid kumb süsteem on varustatud kapp, tavaliselt üsna regulaarselt uuendab varu vee anumates. Järgides neid lihtsaid tingimusi, kvaliteetne kapid saab salvestada oma vein on tõesti kaua.
Coolers - väga huvitav võimalus luua oma kollektsiooni kasvõi sellepärast, et see on täiesti iseseisev disain. Paigaldamine kapis praktiliselt ei nõua täiendavat riistvara või ehitus-ja remonditöid. Maht veini kapid ulatub 6 kuni 1000 pudelit. Neid saab paigaldada kohas korter, baaris, kontoris. Kuid isegi talud kasutavad kapid, mitte оборудуют kelder. Nii on võimalik korraldada винную tuba abil mooduleid kapid. Siin on mugav kõrvaklapid maitsega jooke. Selline variant võimaldab säilitada veini kapid vajalikku temperatuuri ja samas tagab mugav inimene kliima дегустационной tuba.
Kapid, lähedased vaimule
Rääkides veini säilitamiseks, rääkimata lattu piisavalt lõhnavad tooted, mis tavaliselt muutuvad meeldiv täiendus süüdistada. See on hämmastav, prantsuse või itaalia juustud ja vorstid, vajavad peaaegu nagu ladustamise tingimused, nagu vein. Sellepärast spetsialiseerunud külmikud, et neid praktiliselt ei erine veini kapid - sama süsteem juhtimine, automaatika, välimus, pinnakate, vorm, sama klaasist või kurdid, aga alati õhukindlalt ust ja paksud seinad, rääkimata õhuniiskus, temperatuur ja pidev tuulutamine. Kas see, et riiulid juust ja konksud, et m'lihatooteid viitavad nende määramine.
Muide, disain jahutus kapid ladustamiseks juustud ja vorstid on kasutatud samu põhimõtteid jahutussüsteemid, et ka veini kapid. Eriti tulevad kapid baasil termoelektriliste moodulid Пельтье kui jahutusvee elemente.
Veinikelder - austust traditsioone
Et kõik toredus veini kogumine - kas hinge või investeeringuid - hoida ohutu, veatut tingimustes, tuleb hoolikalt ja ettevaatlikult läheneda kokkulepet veini poest. Esialgu tundub, et veini kapis piisavalt. Kuid collectibles lööb ja väga kiiresti sõltuvust. Inimene докупает teine kapp, siis veel üks, veel ja loob винную tuba. Ja kui on võimalus, siis kindlasti'kindlasti оборудует veinikelder.
Kui, näiteks, mingil hetkel veini kogumise ületab 1000 pudelit, oleks kasulikum panna neid ei kapp, nimelt kelder. Sest ainult see võimaldab lõpmatu hulk disaini ja arhitektuurilisi lahendusi. Tema jaoks ei ole piiratud suurusega ruume. Seal on väike jahutus paigaldus, tõhusalt töötavad isegi väike poest - ei ole üle 8 kuupi. m.
Erinevalt veini kapid, kelder tunnistab mitmeid variante alates полками all kõik geomeetriat ja kõrgus pudelit. On oluline, et riiulid olid mugavad, vastupidavad ja tehtud looduslikest materjalidest - massiiv puidust või kivist. Paljud eksperdid usuvad, et kam'puidust riiulid on parem, sest kivi aegadel vähendab temperatuuri kõikumine õhk ümber pudelite ja kogub niiskust tänu oma poorne struktuur. Väga mugav modular storage - nad võimaldavad optimaalselt korraldada ruumi, eemaldada ja panna pudelid, ei тревожа naabruses. Pealegi, moodulid meeles areng suureneb kogumist.
Esmapilgul ideaalne ja traditsiooniline koht dekoreerimiseks veinikelder tundub kelder või цокольное eeldus. Ja see on tõesti nii, kuid mõnes riigis, mõõdukas ja soe kliima. Tingimustes sama vene talve ajal külm, muld võib külmutada kuni 1, 5 m ja temperatuur langeb annavad liigset niiskust, nii et mõnikord on lihtsam ehitada винную tuppa, kui soe kelder, paigaldada sellele täiendavaid seadmeid. Kuigi laotamise kelder-keldris on mitmeid eeliseid: väiksem hoolduskulud, elekter kulud, suurem ressurss seadmed. Aga täna on võimalik muuta mis tahes ruumi veini hoidla järgides kõiki tingimused ja nõuded. See võib olla pööning, pööningul, надворная ehitus... Süüdi varamu eeldus muutub pärast seda, kui tema оснастили on tehniliselt ja funktsionaalselt. Vajalik komplekt seadmeid veinikelder koosneb külmutusseadmete paigaldamine, ventilatsioonisüsteemid, moodulite полками jne. Oluline on tagada siseruumides vaba liikumine õhu voolu, et iga pudel saaks "hingata". Individuaalselt konkreetse ruumi valitakse seadmed olenevalt selle suurusest, asukohast, hulk süüdlasi mooduleid. Eriline kliima paigaldus, ventilatsiooni-ja jahutus süsteem, riiulid pikaajaliseks ladustamiseks veini - keeruline see kõik loob optimaalse sooja-ja ventilatsiooni, mis on vajalik mikrokliima, hea ülevaade ja ligipääs on iga pudel. Kui обустройстве veinikelder on vaja täita mitu tingimust: ruumis peaks olema võimalikult kerge, обов'kohustuslik термоизоляция, ise hoidla ei tohi asuda kohas, подверженном vibratsiooniga (näiteks teed). Veini hoidla ei ole soovitav ehitada lähedal "soe" ruumide tüüpi sauna või "sooja põranda" peal.
Keerulisem ja kallim varustada kelder on juba valmis ehitatud maja. Eksperdid märgivad, et ventilatsioonisüsteem, електротрасси ja veevarustus-kelder kaasatakse tavaliselt üldine kommunikatsiooni süsteem kodus. Seega, luues projekt, on soovitav eelnevalt ette kelder. Vähemalt kokkulepet ruumides tuleks teostada vähemalt etapil remondi ja ehitustööd.
Pange tähele, et veinikelder, et tegelikult on suur külmik. Temperatuur selles ei mugavam inimene, ta ei посидишь koos klaasi veini ja nautida oma maitse. Eksperdid soovitavad paigaldada õhukindlalt ukse sisse kelder või muul viisil seda eraldada külgnevale дегустационного ruumid. Näiteks on mõistlik visuaalselt "peita" tehnika ning milliste midagi dekoratiivsete elementidega või üle päramootori lagi, aga süüdi moodulid hermeetiliselt sulgeda klaasist või puude'puidust дверцами. Koostöö inseneride-paigaldajad ja projekteerijad võimaldab luua ruumis, mille ainulaadset hubane atmosfäär, kus saab lõõgastuda ja nautida klaasi изумительного jooki, näiteks 15-aastase säriaega. Sellises ruumis või sellises keldris on mugav ja винам, ja isikule.
Töötamisel kelder
Jahutus masin kelder on sarnased parandajad, kuid luua soovitud kliima on tavalise tarbija kätte ei saa. Nagu tavaliselt, ei suuda ta jahe õhk on alla +18 ° c.
Individuaalselt loodavad niiskuse tase on iga ruumi. Tubades on vähenenud niiskus (alla 50%), spetsialistid soovitavad paigaldada süsteemi sunnitud oma toetus neile lisaks paigaldatakse vesi. Niiskus kontrollib automaatselt elektroonika abil.
Süsteemi veini riiulid, seadmed kelder sõltub stabiilne pinge. Enamik kaasaegseid kontrolli микроклиматом on veinikelder keldris ja juhtimise neile on tagatud kaitse ja mittetavapäraste vooluallikate - seadme järelevalve pinge. Kahetsusväärne olukord-süsteem on lihtsalt välja.
Kliima süsteemi veinikelder peab toimuma regulaarne hooldus. Valdaja poolt mõistlik sõlmida leping tehnilise toe asjatundjatega, et seadmed on regulaarselt kontrollitud. Külmutussüsteemid veinikelder vajavad pidevat hoolt - need on kogunenud tolmu, tuleb neid pesta, puhastada jne. Lepingu võib sõlmida kuidas ettevõte, mis tootis paigaldus veini ladustamise, nii ja mis tahes spetsialiseeritud teenuste firma.
Kohe ütle, et luua ja kuritarvitamisel veinikelder on parem valida firma, kellel on kogemusi ja traditsioone. Mõned tuntud firmadel on võimalik soovitada ja müüja veini, et täita kelder parimate kaubamärgid, миллезима vastavalt omaniku maitsele.
Kogumise eesmärk
Galerii veini - ei ole lihtsalt lattu pudelit erinevaid этикетками. Iga kogud on eesmärk. Kui see on investeering, siis on oluline delikaatselt tunda ja teada ebakindel veini turule. Hind populaarne veini (näiteks бордосского) võib kasvada kuni 20-25% aastas ja harva (näiteks burgundia) võib kasvada 100% ja rohkem. Teiselt poolt, populaarne veini - ликвидный kaup, ning haruldus raske realiseerida. Kuid iga investeering on risk.
Kui viin kollektsioon läheb hinge, oma lõbuks, see tekitab täiesti teistsugust lähenemist. Saab korrapäraselt paigutada meeldis veini 10-20 pudelite ja aastat 10-15 muutunud omanikule tohutu kogumist. Kusjuures ka kulude seisukohast ka. Selline kogumine - uhkus omanik, ja üleminek tavalise koosoleku veini selline haruldane kollektsioon - küsimus on vaid 10-15 aastat.
Nagu ütlevad spetsialistid, et salvestada oma keldrites või veini kapid huvitav just haruldane, vintage veini. Täna ei ole raske täita kelder labane komplekt igasuguseid бордоских, супертосканкіх ja muid veine. Traditsiooniliselt veini tootvates riikides vein on valmistatud sajandeid ja teeb seda kas lihtsalt laisk. Vein on seal ammu muutunud strateegiline toode, mis on oluline artikli tulu, riigi mõte ja valuuta. Ja kui tahame midagi harva, siis ravida tuleb väiksematele tootjatele. Veini väikesed talud on sageli väga häid hindamise spetsialistid. See on nende rõõm "lõksu", osta ja proovida. Sa pead mõistma, et maailm on süüdi - see ei ole kaugeltki ainult oma tuttavaid kõik nimed, mida kohtuistungil! Lihtsalt võimalusi proovida head veini tootja mahuga tootmise 200 000 kasti aastas - rohkem, kui siis, kui tootmine 1800 pudelit! Arenenud väljavalitu on erinev небанальным lähenemist veini valimisele ja koostamisel oma individuaalse kogumist.
Kui aga ise raske mõista hull kaleidoskoop veine, siis luua oma kollektsioon on vaja konsulteerida osav sommeljee. Kuid kahjuks meie riigis kultuur kollektsiooni süü ei ole veel välja kujunenud on nii, et omanikud keldritesse või sellest'intensiivselt veini kapid huvitatud luua oma veini tasud spetsialistid. Venemaa kultuur veini ladustamise alles kujunemas, ja täna kelder koos kogud suur veinide haruldased.
Jekaterina Orlova
Allikas: www. еremont. ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar