Allikas: "Omanik"
Autor: Marina Voroneži
Kuupäev: 7. september 2009 (
70 aasta jooksul meie köök on kui ei kommunaalteenuste, siis vähemalt tihedamaks. Kuid just sinna me eelistasid süüa, korraldada sotsiaalse vastuvõtte ja rääkida "elu eest". Küsimus: kas täna oletada, et kõik see "jäänuk minevikust"?
Plaanin ruumi maja või korterit, mida me sageli püüame kursis igasugu uue fangled suundumusi ja kui selle unustame, et vaadata tagasi - sinna, kus me oleme üles kasvanud ja kus moodustus meie mentaliteet. Vahepeal selleks, et inter'ep, ei saanud pere midagi фешенебельного hotelli, on vaja kogu hellust ja hoolt mõelda oma harjumusi ja hingeline mugavus.
Halvad me oleme või hea, "vastame" või "ei toeta"igal juhul "et немцу hästi, siis vene карачун" - see on veel Vabatahtlikku kirjutas. Muidugi, luua tunnet tegelikult ei ole vaja'kindlasti korraldada liigutav "maastik" nõukogude elu (nagu seda on tehtud, näiteks moskva klubi "Petrovitš"). Aga mõelda tähendus meie traditsioone külalisi vastu võtta lähedal "safonov" ikkagi väärt.
Võib olla, kõik on siin tegemist vene laiskus: miks kannab sööki elutuba või söögituba, kui palju mugavam katta just seal, kus keedetud? Ja võib-разговорчивая vene perenaine ei taha "kukkuda" kogu kõne, бегая pidevalt vahele köök ja elutuba? Või veel lihtsam: köögis on sama пирогами lõhnab! Mis iganes see oli, kuid küsimus keedusoola olemasolu täiesti võimalik otsustada, üldse mitte ohverdades tegelikkusega on inter'єра, ja isegi vastupidi.
Puudused muutuvad kasuks!
Selle asemel, et ise tagasi tulla tihe köök minevik, meil on parem kutsuda köögis kaasaegne avatud ruum, valides talle aukoha nn stuudio - köök-elutuba. Muidugi, selline idee meeldib, ei ole kaugeltki kõik: paljud inimesed usuvad köök agressiivse keskkonnaga. Mingil määral see nii ongi. Kui aga tänapäeva tasemel arengu tehnoloogia on täiesti võimalik vähendada kõik need vead miinimumini. Igatahes, põhiline on "kõrvaltoimed" lõhn готовящейся sööki ja gar - lihtne võita abil hea kardinaid ja ventilatsioon.
Mis puudutab organisatsiooni köögi ruumi, siis ei ole kahtlust, et tänane trend - see vabanemiseks köök on eraldi ruumid, sisustus-ja muude omaduste tuba. Projektides noorte arhitektide ruumid, mis on märgitud kui "köök", on aina vähem, ja see ei ole üllatav. Tänu paljude kodumasinate protsessi cooking on saanud palju mugavam ja esteetilisem, nii et miks peita tema ja eraldaksid teise eluaseme?
Veel hiljuti, rullimine keskele pikliku ühel joonel piki seina töö tsooni (köök-elutuba on püüdnud "закамуфлировать" abil libistades kardinad või eraldamine. Täna, kui kõigile on ammu selge, et elamiskõlblik korter ei branch restorani ja keegi siin ei kavatse tundide kaupa seista pliit, söögitoa tsoon palju sagedamini ise kujul elegantne breakfast baar hammas või talu akna juurde, või üldse kas mingi "saar" keskel.
Jah ja mis on "köök"? Ta ise on järk-järgult liikunud heakskiidu mööbel: nüüd on tema olemust - see on midagi sellist suur "kapp", viibimisele on palju funktsioone. Veel üks populaarne täna versioon koodnimega "köök-niche" sel kapi ja on olemas: kõik vajalik on kogutud ühes kohas - попользовался ja "varjas". Nõus: isegi meeles kaasaegne köök seatud sageli rohkem meenutab armatuurlaud, kui komplekt mööbel kohta'objektid. Ainus nõue on, et võib pre', et ilmutada meile, see on muutunud väga kompaktne ala - kaitse materjalide niiskuse ja ülekuumenemist.
Moodne maja: kõik ajasid
Võttes endale vabaduse panna kõik elulised protsessid üks tuba (põhimõttel "перетекает"), me oleme nii või teisiti tuleb see eeldus зонировать. Eeldus, wops'on seotud toitu (nagu koht toidu valmistamiseks, ja koht on tema vastu), on kõige parem vormistada abil pesuaine materjalid (keraamiline plaat, laminaat, linoleum jne. ) Обеденную tsooni - koht laua ja istekohta - tasub paigutada lähemale akna (ja mitte väga lähedal köögimööbli "paneeli"). Täpsemalt saab seda eraldada kasutades kunstlik valgustus, повесив üle laua reguleeritava kõrgusega valgusti.
Mõned fännid tsoneerimine tõsta oma töölaud väike poodium, et keegi sassi: siin on meil söögituba. Kuid see ei meeldi kõigile: midagi, kes ei suuda harjuda неровностям põrandale ja kõvasti, et neist komistab. Üldiselt sama range tsoneerimine ruumi tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas - see on vaid üks variantidest.
Teised, mitte vähem "arenenud"disainerid, vastupidi, teha pakkumist liikuvus ja обставляют köök-elutuba mööbliga ratastel. Tulemuseks on teil on kodus "sõidavad" ei ole ainult teenindavad diivanilauad, kuid kapid, konteinerid ja isegi külmikud.
Kõik need ignoreerida tegelikult on mõeldud teha ruumi veelgi lihtsamaks, läbipaistvamaks ja lennukitega. See on veel üks trend, millele on allutatud täna inter'camera praktiliselt kõik toad. Kui soovite, et teie köök-elutuba tundus ohutu, ei unusta selliseid trikke "leevendust", nagu valgustus kapid, samuti klaasist ja metallist läige (muide, klaas ja metall - otsesed "lemmikud" inter'piirde mood, mis valitseb täna mitte ainult esemetel mööbel, kuid kodus riistad).
Ja mis kõige tähtsam, täites kodus ruumi kaasaegsete "примочками", mitte pingutada. Ja ei unusta tegelik eesmärk oma jõupingutusi: luua kodus atmosfääri õdusust ja soojust. Viimane on ilmselt ainus jäänuk köögi minevikust, mis tasuks säilitada tulevaste põlvede jaoks...
Foto: jakobschlaepfer
Allikas: www. еremont. ee
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar